Vedlikehold

Dustless Blasting

Perfekt for hjem og lettere kommersiellt arbeid.

DB150 har kapasitet på 19 liter vann og 23 kg slipemiddel som gir opptil 15 minutters kontinuerlig blastingtid. En lett og fleksibel maskin som du får med nesten overalt

DB225 Dustless Glass Blaster
perfekt for litt større jobber og lett industrielt arbeid. Den holder opptil 38 liter vann og 45 kg slipemasse som gir opptil 30 min kontinuerlig blastingtid. Denne maskinen er helt portabel gjennom døråpninger og trapper.

En kraftig tørrisiblaster som lar deg utføre alle oppgaver, fra den mest skånsomme rengjøringen av elektronikk til tøffe utfordringer på tunge maskiner og bygninger.

Støvsugere

En allsidig og lydløs enfaset støvsuger som håndterer mange forskjellige byggematerialer og passer perfekt til skjæremaskiner, håndholdte kverner etc.

Kraftig støvsamler tilpasset fint støv. Kan takle konstruksjon, sliping, gips og betongstøv. Utstyrt med fint filter (skylling) og H13 filter.

En meget kraftig og solid enfaset støvoppsamler. Tre store vakuummotorer gir høy effekt. Utstyrt med tre testede og sertifiserte HEPA H13-filtre og et solid forfilter.

Denne maskinen har en sterk motor som kan frekvensstyres opp til 60Hz uten å skade pumpen. Perfekt som sugekilde for mindre sentrale systemer og gulvslipemaskiner.

Maskinen er utstyrt med en fin filterpakke, dobbelt H13-filter, langoppsamling og autostart og automatisk filterrengjøring.

Ideell for store betonggulv eller slipemaskiner med mer enn tre slipehoder. Kan håndtere oppsuging av store mengder under lang drift. 

Jet pulsfilterrengjøring og overdimensjonert hepafilter gjør de minste og farligste partiklene filtrert til tross for ekstremt høy luftstrøm. Innsamling i longopac®.

Luftrensere

Kompakt design med høyere strømning, 2000m3 / h. Utstyrt med H13 filter som er utstyrt med pads beskyttelse. Luftrenseren er som standard utstyrt med timeteller, ekstra strømuttak og kan også utstyres med innløpsforbindelse, transportbeskyttelse og karbonfilter.

A4000 er en luftrenser for de virkelig store jobbene, den har en kapasitet på 4000m³ / t og kan håndtere arbeidsflater på opptil 200-250 m². Den er utstyrt med forfilter og fire H13-filtre.  Utstyrt med varsellys som indikerer når det er på tide for filterutskifting. 

HV 2000 Viften er svært effektiv til ventilasjon i bygninger eller andre volumer som må ventileres / støvevakuering eller tørking i sammen med en bygg avfukter. Den gir en stor luftmengde i forhold til energiforbruk. Ved 0,68 kW blåser den 3680 m3 i timen.

Ekstrautstyr
HV 2000 kan tilkobles adapter med integrert slangetilkobling for effektiv fordeling av luften. Kan også leveres med støvpose. Slangelengde opp til 45m og 38m på blåsesiden.   

Adapter med integrert slangetilkobling som ekstrautstyr.

Industri- og vannsugere

Kraftig støvsuger med tre motorer for slam, grus, kuttevæsker, oljer og støv. I3000F har motorenheten plassert direkte på 200 liter oljefat. Designet for å skape stort vakuum for vanskelige og tunge materialer.

Kraftig væskeoppsug med 70 liters tank og evakueringspumpe. Tømmingen skjer via en ventil. Den oljekjølte pumpen håndterer betong, slam, oljer og skjærevæsker.

Stoffavskillere

Syklonisk foravskiller med høy kapasitet. Skiller ut 90% av oppsuget materiale. Samling av materiale i stor sekk.

En foravskiller montert på en beholder for store mengder støv . Lett å tømme med en gaffeltruck.

Volum300 ltr.

Foravskiller med separasjonsluke. Kan håndtere store mengder fint støv og samle det i longopac.

Leveres med 2,5 meter 63 mm slange.