Vedlikehold

Dustless Glass Blasting

DB225 

Perfekt for hjem og lettere kommersiellt arbeid.

DB225 har kapasitet til 38 liter vann og 45 kg slipemiddel som gir opptil 30 minutters kontinuerlig blastingtid. Denne maskinen er helt portabel gjennom døråpninger og trapper.

DB 500 

DB500 er perfekt for større jobber og lett industrielt arbeid. Det er den mest populære maskinen for blastingoperatører. Den holder opptil 75 liter vann og 90 kg slipemasse som gir opptil 1 time kontinuerlig blasttid. 

Støvsugere

S13 Støvsuger

Stille støvsuger utstyrt med fint filter (skyllbart) og H13 filter. Effektiv luftpulsrengjøring. Samlingen foregår i longopac, en endeløs plastpose som gir ca 20-25 poser. Eluttak med autostart for tilkobling av kraftverktøy. 4m sugeslange og vakuummåler for filterstyring.

S26 Støvsuger

Kraftig stoffseparator tilpasset fint støv. Kan håndtere konstruksjon, sliping, gips og betongstøv. Utstyrt med fint filter (skyllbart) og H13 filter. Standard er også timeteller og vakuummålere for filterstyring. Samlingen foregår i longopac (20m plastpose). Effektiv luftpulsrengjøring.

T8600 Støvsuger

Denne maskinen har en sterk motor som kan frekvensstyres opp til 60Hz uten å skade pumpen. Perfekt som sugekilde for mindre sentrale systemer og gulvslipemaskiner.

Maskinen er utstyrt med en fin filterpakke, dobbelt H13-filter, langoppsamling og autostart og automatisk filterrengjøring.

T11000 Støvsuger

Ideell for store betonggulv eller slipemaskiner med mer enn tre slipehoder. Kan håndtere oppsuging av store mengder under lang drift. 

Jet pulsfilterrengjøring og overdimensjonert hepafilter gjør de minste og farligste partiklene filtrert til tross for ekstremt høy luftstrøm. Innsamling i longopac®.

Luftrensere

A2000 Luftrenser

Kompakt design med høyere strømning, 2000m3 / h. Utstyrt med H13 filter som er utstyrt med pads beskyttelse. Luftrenseren er som standard utstyrt med timeteller, ekstra strømuttak og kan også utstyres med innløpsforbindelse, transportbeskyttelse og karbonfilter.

A4000 Kraftig Luftrenser

A4000 er en luftrenser for de virkelig store jobbene, den har en kapasitet på 4000m³ / t og kan håndtere arbeidsflater på opptil 200-250 m². Den er utstyrt med forfilter og fire H13-filtre.  Utstyrt med varsellys som indikerer når det er på tide for filterutskifting. 

HV 2000  Vifte

HV 2000 Viften er svært effektiv til ventilasjon i bygninger eller andre volumer som må ventileres / støvevakuering eller tørking i sammen med en bygg avfukter. Den gir en stor luftmengde i forhold til energiforbruk. Ved 0,68 kW blåser den 3680 m3 i timen.

Ekstrautstyr
HV 2000 kan tilkobles adapter med integrert slangetilkobling for effektiv fordeling av luften. Kan også leveres med støvpose. Slangelengde opp til 45m og 38m på blåsesiden.   

Adapter med integrert slangetilkobling som ekstrautstyr.

Industri- og vannsugere

I2000T Industrisuger

Tilpasset for arbeider med meget lange slanger og ved oppsuging av tungt eller tregt flytende materiale. Passer for både våt- og tørrsuging. Kan suge olje, skjærevæske, slam, støv, grus, mm. Trykkluftsdrevet suger med ekstremt høy vakuum- og luftgjennomstrømning.

W70 Vannsuger

Kraftig væskeoppsug med 70 liters tank og evakueringspumpe. Tømmingen skjer via en ventil. Den oljekjølte pumpen håndterer betong, slam, oljer og skjærevæsker. Maskinen er utstyrt med grovutskillingskurv og pose. Kombinert filter-/flottørsystem beskytter motoren. Utpumpingen kan skje samtidig som oppsugingen. Utstyrt med stor bunnventil som gir enkel rengjøring.

Stoffavskillere

C2000f 

Foravskiller montert på et 200 liters oljefat med vogn. Ideell for støvsuging etc. 

IC300 

En foravskiller montert på en beholder for store mengder støv . Lett å tømme med en gaffeltruck.

Volum300 ltr.

C3000 

Foravskiller med separasjonsluke. Kan håndtere store mengder fint støv og samle det i longopac.

Leveres med 2,5 meter 63 mm slange.