Saging og boring

WEKA DK17 er en universell våt/tørr kjerneboremaskin for boring i armert betong (våtboringer) og mur (tørrboringer), uten bytte av tilbehør gjennom et spesielt tetningssystem. Denne maskinen har en høy ytelse og et bredt boreområde opp til Ø200 mm.

  • 230 Volt / 2000 Watt
  • 3-trinns girkasse
  • Nominell hastighet 540/1200/2520/min
  • Boreområde 20 – 200 mm
  • Vekt 6,3 kg

Komplett system med borerigg, tilbehør og borekrone.

Borområde fra 20-200mm

Ekstremt kraftig, vannkjølt trefaset vekselstrømsmotor, stabil design takket være fullmetallhus, 3-trinns girkasse med oljesmøring, overbelastningskobling og oljepumpe.

Ekstremt kraftig, vannkjølt SR-motor på 3700W. Robust design takket være solid metallhus, kompakte dimensjoner, girkasse med oljesmøring,

Asfalt- og betongsager

Gulvsag for saging i asfalt og betong­overflater. ­Robust og stabil, men likevel lett og effektiv. Dobbeltsidig vannkjøling på begge sider av bladet. 

Maks sagblad Ø800mm.

Gulvsag med 7,5 kW motor. Inntil max Ø800mm sagblad. En robust, elektrisk gulvsag. Brukes som regel for tykkere konstruksjoner og større jobber. Kan sage på begge sider.

For saging av dype snitt (43cm). Enda kraftigere rammeverk, hjul og lagere sikrer maksimal styrke og lang levetid.

Samme som GS-1500 men med mindre kraftig motor.

Kompakt, robust og brukervennlig med sentralt slepefeste og hjul med store kulelagre. Den kompakte designen tillater til og med transport i et bagasjerom!

En solid og lettbetjent maskin med lavt tyngdepunkt, trinnløs innstilling av skjæredybde og fire like store hjul for jevn kontinuerlig kjøring.

En gulvsag som er spesielt rask og fleksibel i bruken og dekker et bredt spekter av sagoppgaver. Den kompakte og robuste designen gjør den perfekt egnet for bruk på trange byggeplasser.

Besindrevet kompakt kraftpakke som ikke bare er ekstremt kraftig og utstyrt med overbevisende teknologi men har en spesielt kompakt konstruksjon som er svært enkel å manøvrere og betjene.

Bordsager

PRIME 700 er en bryggesag som er ideell for byggesektoren.

Nytt design med nyskapende teknisk innovasjon, sterk og presis. Den er egnet til kutting av mursteinblokker, naturstein, poroton  og betongblokker.

Den er bygget for å fungere med diamantskiver Ø700.

ELITE 80 er en mursag ideell for byggesektoren. Ergonomisk design med tekniske innovasjoner, kompakt og sterk, er egnet for kutting av murstein, steiner, betongblokker, granitt, marmor og naturstein. Den kutter ved å skyve arbeidsbordet eller vippe skjærehodet. Den er bygget for å fungere med disker Ø 350 mm.

Innovativ design med høyteknologiske løsninger, veldig presis, kompakt, lett og sterk, og egner seg til kutting av murstein, fortauskanter og all slags materiale for byggesektoren.

Bygget for å fungere med diamantskiver på Ø400 mm.

Nytt design med ledende teknisk innovasjon, sterk og presis. Den er egnet for kutting av murstein, steiner, betongblokker, granitt, marmor, plater. Den kutter ved å skye motoren manuelt frem. Bygget for å fungere med diamantskive Ø350 mm.

Innovativ design med høyteknologiske løsninger, veldig presis, kompakt, lett og sterk, og egner seg til kutting av murstein, fortauskanter og all slags materiale for byggesektoren.

Bygget for å fungere med diamantskiver på Ø400 mm.

En kraftig og solid bryggesag for de aller største oppgaver. Egnet for kutting i all slags hardt materiale på en byggeplass. Den er bygget for å fungere med diamantskiver Ø700.

Denne diamantkutteren er konstruert for å tåle dine tøffeste jobber. Nøyaktig vertikal og horisontal skjæring. Ny sekundær vannavstengningsventil for strømningsmåling og vannbesparelse.

Leveres i enten 320mm eller 630 mm sagedybde.

Kappsagen K 970 er robust, pålitelig, lett og kraftig. Men mindre slam og vannforbruk, enkelt bytte av posisjon på bladskjerm, vedlikeholdsfritt luftfilter, avvibreringssystem og lave eksosutslipp, er dette det beste valget når du trenger en allround kappsag.

Husqvarna K 6500 er utstyrt med PRIME ™ høyfrekvent teknologi, noe som gjør at den er vår mest kraftfulle elektriske håndsag noensinne. Den høye effekten, balanserte kroppen og lave vibrasjonsnivåer gjør denne maskinen svært effektiv og enkel å bruke. K 6500 kan brukes med både PP 65 og PP 220 som kraftenheter. 

All kraft du trenger fra PP 65 aggregat.

Plasmaskjæring

1-fas maskin for 230volt

Innebygd kompressor gjør denne maskinen meget anvendelig da den kun trenger strøm.

Skjærer opptil 12mm

Lav vekt, kun 13,5kg

Kan leveres i en egnet transportbag som er ypperlig hvis maskin skal brukes flere steder.

Profesjonelt plasma-metallskjærings- og fugesystem for håndholdt skjæring 32 mm og mekanisert hullslåing 22 mm

Multivolt 3-fas maskin for 230 eller 400 volt, automatisk omkobling.

Maks kapasitet 50mm

Fugekapasitet 9,8kg pr. time

Automatisk justering av lufttrykk