Graving og rivng

Rivningsroboter

Brokk 60 er den perfekte løsning for sikker og effektiv rivning i trange rom. Selv om den er den minste riveroboten i verden, er den ti ganger så effektiv som håndholdt redskap. Kombinasjonen av kraft, størrelse og lav vekt gjør at den er ideel for steder der det normalt er umulig å bruke andre rivemaskiner.

Den smale bredden gjør at maskinen kan passere gjennom vanlige døråpninger. Den lave høyden gir god oversikt over maskinen, slik at arbeidet blir mer effektivt og tryggere samtidig som maskinen får et lavere tyngdepunkt. Utliggerne har en ekstra bred rekkevidde som sørger for overlegen stabilitet.

Brokk 90 er et av de mest fleksible hjelpemidlene et rivningsselskap kan ha til rådighet. 

Den kompakte maskinen kan lastes på en tilhenger eller liten lastebil, transporteres i heis eller kjøres opp trapper, tilkoblet strøm og tas i bruk med en veldig kort oppsettstid.

Brokk 160 har gjort et stort fremskritt når det gjelder forholdet mellom størrelse og ytelse, den er» slående sterk» og overraskende liten. 
Denne lette, radiostyrte rivnings maskinen med en ny, kompakt og kraftig elektrisk motor, slår hardt! (pluss 410 joule på spissen)

Brokk 180 er en universalmaskin med enestående kapasitet og stabilitet. 

Den kan brukes til de fleste applikasjoner der de unike Brokk-funksjonene lav vekt, høy produktivitet og god tilgjengelighet er viktige faktorer.

Brokk rivningsmaskin med stort utvalg tilleggsutstyr

Til våre Brokk og Husqvarna rivningsroboter har vi en rekke med tilleggsutstyr som skuff, plukkskuff, pigg og betongsakser, samt boretårn og hjelpemidler for Darda splittere etc.

På vår modell Brokk 160 tilbyr vi også fres og den nye vegg og taksliperen fra Schwamborn.

Minigravere

Med kompakt størrelse og dobbel kraftfunksjon kanTakeuchi TB216H fungere i et bredt spekter av arbeidsoppgaver hvor det er begrensninger i forhold til framkommelighet, støy og ren luft. Ytelsen er identisk mellom dieselmotoren og den elektriske motoren, og kontrollene er de samme uavhengig av driftsmodus.

Bruksområder
Ideel for rørleggerarbeid, landskapsarbeid, installasjon og innvendig riving.

Spesifikasjoner
Vekt: 1905 kg
Effekt: 11,1 kW (15,1 hk) dieselmotor
Effekt: 10,6 kW (14,4 hk) elektrisk motor
Tilkobling: 32A
Bredde: 980 – 1.300 mm
Høyde: 2.280 mm
Graving dybde: 2.390 mm

Justerbar bredde. 

Display med enkel avlesning.

Stort arbeidsområde.

Fjell- og betongsplittere

DARDA er et meget hendig verktøy for håndriving av betong, stein, armering, rør. Enormt kraftig splitter med 413 tonns kraft. Betong- metall- og armeringskutter. Klipper inntil 14 cm betong. Kapper armering og rør.

  • Støvfri og lite støy.
  • Ingen vibrasjoner
  • Lett å betjene
  • Enkel tilkomst på vanskelige steder.
  • Kan kjøre 5 x splittere samtidig
  • Boring med BROKK med boretårn
  • Miljøvennlig

Ta kontakt med Knut på tlf 975 49 464 for mer informasjon og for å høre om priser og tilgjengelighet .

1.
Bor et hull 41-48mm

2.
Splitteren senkes i hullet enten horisontalt eller vertikalt.

3.
Splitteren deler opp fjellet eller betongen med 400 tonn’s kraft.

Håndverktøy for betong og stål

Kutter inntil 16mm armering

Betongsaks for betong inntil 150mm  tykkelse.

Kutter jern 20mm og ekspanderer

Strømaggregat/generator

Stor, kraftig tilhengermontert strømgenerator. Gir strøm til de fleste formål. 

En generator med mange funksjoner som er robust og pålitelig. Konstruert for å klare regelmessig forflytning mellom forskjellige arbeidsplasser. Det spiller ingen rolle om det er noen få meter eller flere kilometer; den er garantert pålitelige selv under de tøffeste forholdene. Derfor er den perfekt for krevende bruk i bygg og anlegg.

Elektriske hammere

Kraftig piggmaskin for krevende meisling i betong og mur, med aktiv vibrasjonsdemping. Kraftreduksjonsknapp for forbedret ytelse i sprø materialer. Kan også anvendes til fjerning av fliser og andre materialer.

Allsidig meiselhammer for renovering og riving av gulv, med ergonomisk sidehåndtak for midlertidig veggmeisling. Eksepsjonelt lav verktøyvibrasjon. Kan også benyttes til fjerning av fliser o.l

En lett og effektiv børsteløs kombimaskin for både boring og meisling. Raskest borehastighet i sin klasse og god vibrasjonsdemping.

Den optimaliserte hammermekanismen med en sylindrisk spiss gir høy slagkraft og effektiv slagfrekvens, noe som gir høyere rivningsytelse.

En kraftig elektrisk håndstyrt fjærende rivningshammer for riving av betong og mur.

Hammeren er preget av en lett og slank konstruksjon preget av utmerket balanse. Et ­ekstra­ håndtak gjør det lettere å ­arbeide med verktøyet i vannrett stilling.

Som alle verktøy fra Atlas Copco er den forberedt på de høyeste standardene for støynivå og vibrasjonsnivå i EU. Fungerer utmerket i temperaturer ned til -20 grader.

Den optimaliserte hammermekanismen med en sylindrisk spiss gir høy slagkraft og effektiv slagfrekvens, noe som gir høyere rivningsytelse.

Pigg- og borhammere

Med sin tyngdre og kraft egner RH 658 seg for dypere hull, helt ned til 6 m.

Takket være sin robuste rotasjonsmekanisme og høye slagenergi er dette en hammer som er utstyrt for boring i hardt fjell.

Den er utstyrt med T-håndtak for stabilt og behagelig grep.

En lett bergbormaskin konstruert for sprengehull, forankringshull og­ steinsprengingshull. Brukes for­ praktisk og effektiv boring uten stor kompressor.

Ved hjelp av helstål borer den med en diameter på opptil 50 mm og en dybde ned til seks meter.

Utmerket balanse betyr høy komfort og ytelse uten unødvendig vekt.

Soft-start-funksjonen undertrykker første slag.

Det vibrasjonsdempende HAPS-systemet betyr at du kan jobbe syv ganger lenger.

Vekt 27 kg
Høyde 670 mm
Luftforbruk 30 l / s
1 320 slag / min

En lett bergbormaskin konstruert for sprengehull, forankringshull og­ steinsprengingshull. Brukes for­ praktisk og effektiv boring uten stor kompressor.

Ved hjelp av helstål borer den med en diameter på opptil 50 mm og en dybde ned til seks meter.

Kompressorer og aggregat

En letthåndterlig og økonomisk kompressor som likevel er en liten kraftkar. En perfekt kraftkilde for alle mindre og mellomstore oppgaver. Med en vekt under 750 kg er den kjøreklar og bare å henge på en hvilken som helst bil.

 

Spesifikasjoner
Arbeidstrykk: 7 bar
Kapasitet: 5 kb.m / min
Maks lydnivå: 98 dB (A)
Kraft: 33 kW
Total lengde 1940 mm
Drivstofftank: 60 liter
Vekt: 749 kg

Enkel betjening.

Enkel service med skrubare filter.

Slepbar og lett nok for å kjøres med en vanlig bil. En kompakt og effektive kompressor som gir lavt drivstofforbruk, redusert driftstid og robusthet under alle værforhold.

Lett og kompakt. To personer kan enkelt løfte og bære den. Og den er så liten at du kan stable dem på en hylle eller i en liten bil.

En robust ramme og kraftige paneler beskytter alle viktige deler.

Eksosfri og ideell for bruk i lukkede områder. Nesten lydløs drift.

Trykkluft. Forsterker effekten av kompressor.

Trafo på tralle. 3-fas 50-60Hz. 220 V – 400 V

Kraftig og stillegående diesel strømaggregat. Designet for maksimal ytelse og enkel tilgang under vedlikeholdsoperasjoner.