Fresing, sliping og polering

Betongsliping  med håndverktøy

Petipotam  XM 135/200

Ergonomiske, intelligente og miljøvennlige løsninger
Betongsliping med håndverktøy på gulv/tak/vegg på en lett og intelligent måte.
Høyfrekvens børsteløs motor med lang levetid. En børsteløs motor er lett, støyfri, vanntett og vedlikeholdsfri. Effekt> 80%.

Spesialrigg på lift
70-150 cm bredde, monteres på rekkverket.

Taksliper
Sliper takhøyde opp til 4.2 m.

Med en gyrojakke jobber du enkelt og ergonomisk riktig.

Slipemaskiner  Betong

DSM 250  

Rask, lett og ergometrisk sliping av kanter uten å gå på knærne med håndholdt utstyr. Kan stilles i 3 posisjoner: venstre/senter/høyre. Et justerbart støvskydd gir perfekt sliping med liten vibrasjon.

Bruksområder
Kantsliping, og sliping av betong, polering samt fjerning av belegg.

DSM 430  

DSM 430 – Universal maskin Kompakt, liten maskin 1 fas. Lett og manøvrere. DSM er en anvendelig maskin til små og mellom store slipe/polerings operasjoner. Kan splittes i to for enklere transport.

Bruksområder 
Sliping, polering samt fjerning av belegg o.l.

DSM 530  

For undergulv forberedelse og polering av gulv. ​Lav vibrasjons med integrert vanndosering. En konvensjonell jeksel for betong, gulv og naturstein gulv. Veldig behagelig å operere som det kommer standard med anti-shock drivmekanisme og vannkontroll direkte fra håndtaket ved sliping vått.

Bruksområder
Kantsliping, og sliping av betong, polering samt fjerning av belegg.

HTC 650 

HTC 650 RX er valget for raske resultater når det kommer til gulvsliping og polering ved hjelp av fjernkontrollteknologi.

HTC 800 med radiokontroll

800 har mange fordeler da den kan gå gjennom standard dører uten problemer, og du vil fortsatt ha en stor og effektiv maskin. Du kan si at du maksimerer din effektivitet.

Slipe bredde 800mm.
Utstyrt med et batteri og et ekstra hjul for transport.

Egenskaper
• Fjernkontroll
• Håndtak for bedre svingradius
– lett å manøvrere i trange rom
• Patentert drivsystem med fire slipeskiver
• MCS ™ (Mist Cooler System)
• Ergonomisk utformet
• Integrert system av vekter for justering av slipetrykk
• Enkelt å gå gjennom vanlige dører (totalbredde 86 cm)

Radiokontroll

Flytende slipedeksel forhindrer støv å spre seg i lokalene.

MCS avkjøling for lenger skarphet

Takslipemaskin  Betong

Sammen med “Diamant”- eller “Resin” slipehode, og med en moderne støvsuger er dette en maskin som sikrer effektiv sliping samt støvfritt arbeidsmiljø. Slipehodet har 5 hoder og er formet som en trekant slik at man lett kommer til på trange plasser. Maskinen er meget brukervennlig og ergonomisk i bruk. Maskinen har ett enkel kontrollpanel som alt kan styres fra. Turtallsregulering, støvsuger,nødstopp og lysbrytere er montert 15 cm fra styrehåndtaket

Bruksområder
Sliping av betongtak.

Asfalt- og betongfres  

BEF 203 1 fas

Med integrert kantfreser og avretter for betong. Helt avgjørende for effektive og raske arbeidsresultater på små flater. Justerbart håndtak, trinnløs dybdekontroll og løfte gjør den spesielt brukervennlig.

 

BEF 201 1-3 fas

Betongfres for små- og mellomstore områder. Det lave tyngdepunktet gjør den stillegående og sørger for raske og effektive resultater. En tredoblet tromme-peiling og herdede knivaksler gjør den spesielt pålitelig.

BEF 201 Bensin

Bensindrevet. Samme kapasitet som BEF 201

 

BEF250 

Med mekanisk bremsesystem Betong og avretter Fres for mellomstore og store flater. Ekstremt manøvrerbar, lett og ergonomisk i operasjon. Den unike arrangement av fresetrommelen i den fremre delen av maskinen unngår kopieffekter og dermed gi en mer vanlig freseflate.

BEF 320 EX 

​Innovative freseteknologi for store områder med opptil 30% økning i ytelse. Øk fresekapasiteten via en 4 x 4-hjulstrekk i tøffe bruksforhold på betongflater og andre flater.

Bruksområder
Fjerning av ujevne gulv, supernatanter, fjern markører, fjerning av markeringer, fresing av belegg, dypfjerning av betong- og gulvbelegg

Egenskaper
Overbelastningsbeskyttelse 
Mikrodybdekontroll
Trommel foran, dermed ingen kopi effekt
Hurtig tromme senking / løfting
4 x 4 allhjulsdrift
Krankrok
Ergonomisk håndtak, justerbart
Sentrisk trommesenkende funksjon og dybdeinnstilling

Transporthjul

Trommel med utskiftbare fresehoder

4 x 4 hjulsdrift

BMP 4000 Laserstyrt betong/asfalt fres

BMP-4000 er ideell for store freseoppdrag på industrigulv. Den er en multifunksjonell maskin utstyrt for fresing, sliping av betong og asfalt, med mulighet for fresing opptil en dybde på 6 cm med sagblader og 6,4 cm fresing. Ved å bytte den hydrauliske motoren kan du enkelt bytte mellom fresing- og sliping. Den har en dobbel, hydraulisk mikrometerjustering for å stille inn arbeidsdybden for å arbeide nøyaktig og eliminere risikoen for skader i grunnen. Hele fresetrommelen er produsert i ett stykke av spesielt utvalgt stål.

Hardmetall

Shaving m/diamant fres

Fres/Shaver 

Blastrac BMC-335EHY S

Denne modellen er en universell “Fres/Shaver”. Med en enkel ombygging så blir den også en effektiv fres. Den har variabel hastighet fremover/bakover. Som fres er den nesten støvfri når den er montert på en kraftig støvsuger.

Brukervennlig
Denne maskinen er lett å manøvrere, med et minimum av vibrasjoner. Alle funksjoner er lett tilgjengelig for operatøren.

Smith FS351 Diamond Shaver

Den ser ut som en tradisjonell betongfres, men i stedet for en trommel utstyrt med flailing cutters, har den en rekke stablede diamantblader samlet på en trommel som roterer mer enn dobbelt så raskt. SMITH FS351 er en selvdrevet, kraftig maskin (20 hk) og har den bredeste fjerningsbredde (16“) av konkurransedyktig modeller.

Blastring 

3396 8" Shot Blaster

Med variabel hastighet og selvdrevne “Shot Blaster” setter produksjonsevnen til denne maskinenen en ny standard i denne klassen. Med sin kompakte utforming for mobilitet og allsidighet er den ideell til små og mellomstore jobber.

Hva er blastring?
Med denne metoden så slynges en stor mengde med stålkuler i høy hastighet mot overflaten. Etter at stålkulene treffer overflaten så fanges “nesten” alle kulene opp av blastre maskinen.
Støv og forurensninger blir fjernet i en luft vaske separator og blir videreført til en støvsuger. Dette gjør at prosessen blir “nesten” støvfri.
Blastring med stålkuler er den mest miljøvennlige metoden å rense overflater på, siden ingen kjemiske produkter blir brukt og/eller vann.

Magnetisk stålkule oppsamler

Stålkuler

LAST NED PRODUKTARK HERbaseline_picture_as_pdf_black_48dp copy 2@2x

Gulvstrippere 

Strippemaskin Tralle

Denne maskinen fungerer som en teppe stripper og skraper bort lim rester på betong og treoverflater. Gjør en ellers tung jobb til en lek.

Bruksområder
Utmerket for fjerning av epoxy, keramiske fliser, vinyl, VCT, kork, og lim.

6280HD Hydr. strippemaskin

Den kompakte konstruksjonen gjør den ideell til bruk i trange rom, og de ekstra flyttbare vektene gir ekstra trykk på skjærehodet under arbeidet og forbedret trekkraft når de beveges over bakhjulene.

Bruksområder 
Fjerner det meste av harde og myke overflater, som keramisk fliser, tregulv, linoleum.

“Ride-on” stripper  Batteridrevet

Batterier beregnet for drift hele dagen

Bygget for å fungere på de fleste arbeidsplasser. Modell 5700 vil virke på 8- til 12-timers dag på en enkelt ladning. Det innebygde 220 volts lade systemet passer til alle strøm uttak. For å gjøre maskinen lettere så kan vektene fjernes, for å møte eventuelle vektbegrensinger på arbeids plass.

Bruksområder
Fjerner lim, epoxy, tepper, linoleum, alle typer av fliser, parkett med letthet.

Automatisk stoppbryter
Større og forsterkede gaffeltrucker
E-stop-knapp for sikkerheten
Ergonomisk design
Enkel tilgang for vedlikehold
Nøyaktig hydraulisk styring
Hurtigskift dreiebenkholder
Hydraulisk glideskive
Tolv AGM 180amp batterier
Kompakt design
Fronthjulhjul
12-volt LED-lys