Fjell- og betongsplittere

DARDA er et meget hendig og komplett verktøy for deling eller «sprengning» av betong og stein. Enormt kraftig splitter med inntill 413 tonns kraft.

Ta kontakt med Pål på tlf 904 84 899 eller pal@akutt.info for mer informasjon og for å høre om priser og tilgjengelighet .

Les mer om Fjell og betongsplitting her > 

  • Støvfri og lite støy
  • Ingen vibrasjoner
  • Lett å betjene
  • Enkel tilkomst på vanskelige steder.
  • Kan kjøre 5 x splittere samtidig
  • Kan benyttes med BROKK boretårn
  • Miljøvennlig

C4 er vår minste og letteste modell, men likevel en krafitg splitter. Med sine 21 kg er den enkel å transportere og er svært egnet når du skal frem på mer vanskelig tilgjenngelige plasser.

Bruksområder
Godt egnet for å dele fjell og stener. 

C9 er en kraftig splitter som med sin lettere og mindre konstruksjon er egnet for store oppgaver på mindre plass. 

Bruksområder
Den er godt egnet for betong, vanlig stein og ved rivning av murstein i gamle piper. Kan også brukes til splitting under vann.

C12 er en kraftig og svært solid splitter som klarer de tøffeste oppgaver.  Kan monteres i kjede med inntil 5 splittere og kan dermed effektivisere prossesen betraktelig.

Bruksområder
Med en kraft på 413 tonn splitter den alt fra svært hard betong til fjell og stein.

XAS88 er den perfekte kraftkilde til Darda Splittere. Den er mer enn kraftig nok og likevel letthåndterlig og økonomisk i drift. Med en vekt under 750 kg er den også mulig å henge bak en vanlig bil. 

Håndverktøy for betong og stål

DARDA kan også kobles til håndholdte betong- metall- og armeringskutter.

DARDA HCS8 Combi-Shears er tilgjengelig i 4 forskjellige versjoner basert på et modulært system med en holder og fire forskjellige verktøy. I løpet av kort tid så kan du rigge opp fire ulike typer av utstyr.

Den er utstyrt med tannet kjeft og er i stand til å kutte metallplater, rør, høyspenningskabler, armeringsjern (opp til 16 mm) og trerammer. Tennene gjør at materialet ikke glir ut under kuttingen.

Denne er laget for å ekspandere og separere materialer. Den kan brukes på radiatorer, eller dørrammer. Operasjonen gjøres ved å presse objektet ut fra en vegg o.l. Verktøyet har også et skjær for å kutte opp armerings jern opp til 20mm o.l.

Denne knuser opptil 15 cm tykkelse alt ettersom kvaliteten på betongen. Dette gir en stor fordel ved knusing av innvendige vegger o.l.