Nytt fra Akutt Utleie

Velkommen til vår nyhetsside!
Her vil vi presentere alt fra spesielle jobber vi har utført, våre produkter, til artikler om ulike ting som berører vår bransje. Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål, forslag til innhold eller noe annet du har på hjertet.

God lesning!

Job Stories

Strålende resultat helt på det jevne!

Selv om vi hovedsaklig jobber med profesjonelle aktører, betyr ikke det at vi ikke kan tilføre vår ekspertise når andre typer kunder trenger hjelp og råd. I dette tilfelle var det en gjeng bilentusiaster som skulle utføre dugnad for å utvikle et stort lokale til motormuseum.

LES MER »
Sliping, fresing og polering

Forberedelse av industrielt betonggulv

Overflatebehandling innbefatter et bredt spekter av utstyr og ulike metoder. Enten du trenger å fjerne høye områder, slipe ned overflater og skjøter eller frese ned et helt betonggulv så har vi et komplett utvalg av maskiner for denne typen arbeid.

LES MER »
Sliping, fresing og polering

Hva du bør sjekke før du legger nytt gulv

Renheten og tilstanden til en betongoverflate er viktig for å sikre holdbarhet og vedheft av ethvert belegg som skal påføres. Det må legges vekt på overflatebehandling og rengjøring av betongen.

LES MER »
En arbeider bruker Powermax plasmaskjærer på en metallkonstruksjon
Boring og saging

Perfekte snitt og dype kutt.

Kombinasjonen av kuttkvalitet, produktivitet, driftskostnader og allsidighet gjør plasma til dagens mest populære industrielle skjæreprosess. Enten det er i et verksted, i en fabrikk, hjemme eller i ute i felten, kutter og freser Powermax plasmaskjærere alle metalltyper og former.

LES MER »
freste spor for varmekabler i betong
Sliping, fresing og polering

På sporet av varmere gulv.

For å legge varmekabler i eksisterende gulv er vår sporfres en svært elegant metode for å lage spor til gulvvarme, enten vannbåren eller elektrisk. Metoden er i tillegg både støv- og slamfri.

LES MER »
nærbilde av asbestfibre
Renovering og sanering

Effektiv fjerning av farlige overflater

I tillegg til å være en svært effektiv sliper, polerer eller bush hammer så er Schwamborn nye vegg-og taksliper WDS 530 også utviklet for behandling av forekomster av farlig materiell på overflater som f.eks PCB og asbest.

LES MER »
rehabilitering av rom hvor alt er revet ned
Maskiner og verktøy

Store muligheter i små rom!

Å jobbe i små og trange rom kan være en utfordring. Det krever at maskiner og utstyr er håndterbare på mindre områder, at det ikke blir for mye støy, og ikke minst at støv og forurensning behandles svært effektivt og nøyaktig.

LES MER »

Mest populære innlegg